Podczas zajęć w pracowni gastronomicznej spotkali się uczniowie klas pierwszych, drugich i trzecich
o profilu zawodowym – kucharz. Spotkanie miało na celu zintegrowanie się podczas wspólnie przygotowywanych kruchych ciasteczek i świątecznych pierników staropolskich. Praca przebiegała bardzo sprawnie i ochoczo. Uczniowie sami podzielili się na grupy – tworząc wymieszane zespoły z różnych klas. Smakołyki były ozdabiane, lukrowane i dekorowane kolorowymi posypkami a następnie skonsumowane podczas zorganizowanej wigilii szkolnej w Branżowej Szkole I stopnia.
- Strona główna
- Aktualności
- Organizacja placówki
- Zajęcia rewalidacyjne
-
- Zajęcia rewalidacyjne o charakterze korekcyjno- kompensacyjnym
- Zajęcia rewalidacyjne z zakresu gimnastyki korekcyjnej
- Zajęcia rewalidacyjne w oparciu o terapię BFB
- Zajęcia rewalidacyjne o charakterze logopedycznym
- Zajęcia rewalidacyjne z zakresu terapii widzenia
- Zajęcia rewalidacyjne z zakresu integracji sensorycznej
- Zajęcia rewalidacyjne kształtujące kompetencje emocjonalno – społeczne
- Zajęcia rewalidacyjne z elementami hydroterapii
- Zajęcia rewalidacyjne z zakresu usprawniania funkcjonalnego
- ERASMUS +
- do pobrania
- Poznaj Polskę
- Tradycyjny Sad
- Standardy ochrony małoletnich