pod tym hasłem odbył się turniej wiedzy i umiejętności dla uczniów Szkoły Przysposabiającej do Pracy. W ramach innowacji pedagogicznej „Smacznie, zdrowo na surowo” oraz projektu Erasmus + Fit4healthylife przeprowadzony został dwuetapowy konkurs dla 8 śmiałków SSPdP. W pierwszej części uczniowie musieli rozwiązać interaktywny test wiedzy o zasadach racjonalnego żywienia, z którym doskonale sobie poradzili. W drugiej części turnieju uczestnicy zmierzyli się z przygotowaniem surówki z marchewki i jabłka zgodnie z instrukcją. Zadanie okazało się nie tylko ciekawe ale i wzbudziło trochę rywalizacji między uczestnikami. Nasza młodzież z każdym zadaniem poradziła sobie wyśmienicie i ciężko było wybrać osoby na podium, dlatego juri podjęło decyzję aby nagrodzić wszystkich uczestników nagrodami rzeczowymi. Bardzo dziękujemy za udział i cieszymy się,że mamy takich zdolnych kucharzy:)Spisaliście się na medal!
Galeria Google