To już kolejny egzamin próbny klasy 3b Zasadniczej Szkoły Zawodowej, która zmagała się z praktycznym zadaniem gastronomicznym. Uczniowie sporządzali zapiekankę z makaronem
i mięsem oraz surówkę z marchwi i jabłek.
Egzamin rozpoczął się o godzinie 8.30. Czas na wykonanie zadania wynosił 120 minut.
Wszyscy uczestnicy przygotowali swoje potrawy zgodnie z recepturą i zakończyli prace w przewidzianym czasie.
- Strona główna
- Aktualności
- Organizacja placówki
- Zajęcia rewalidacyjne
-
- Zajęcia rewalidacyjne o charakterze korekcyjno- kompensacyjnym
- Zajęcia rewalidacyjne z zakresu gimnastyki korekcyjnej
- Zajęcia rewalidacyjne w oparciu o terapię BFB
- Zajęcia rewalidacyjne o charakterze logopedycznym
- Zajęcia rewalidacyjne z zakresu terapii widzenia
- Zajęcia rewalidacyjne z zakresu integracji sensorycznej
- Zajęcia rewalidacyjne kształtujące kompetencje emocjonalno – społeczne
- Zajęcia rewalidacyjne z elementami hydroterapii
- Zajęcia rewalidacyjne z zakresu usprawniania funkcjonalnego
- ERASMUS +
- do pobrania
- Poznaj Polskę
- Tradycyjny Sad
- Standardy ochrony małoletnich